Kwiat: Ranga GuildMaster[First Grandmaster], Klasa Jedi Shadow, Online Często
C'thuul: Ranga Second Grandmaster, Klasa Jedi Guardian, Online No-life, ciągle gra ; c
V'lad: Ranga Third Grandmaster, Klasa Jedi Sage, Online Standard
Reszta drużyny niech poda na dole: swój nick, range w gildii, klase postaci, oraz jak często jest online.
Pozdrawiam, C'thuul.
Almor: Ranga - 38lvl , Klasa: Jedi Sentinel, Online: do 10 h tygodniowo (19-23)- nastawiony na fabułę i ciągle szuka fajnego koloru miecza(y) jeśli ktoś ma fioletowe kamienie koloru to odkupię
Pozdrawiam.
P.S. Panowie, przepraszam że w ostatnim czasie się nie pojawiam w ogóle na sieci. Dopadła mnie choroba Mass Effect 3 i dopóki się nie wyleczę, nie powrócę a zaliczam po kolei wszystkie questy. Odpaliłem za pierwszym razem dosłownie na godzinkę i.... przepadłem. Myślę, że kwietniu się pokażę by dobić kilka leveli a potem... cóż Diablo 3 ma wyjść... ale tak daleko jeszcze nie patrzę. Pozdrawiam i miłej zabawy a ME3 polecem szczerze - jest lepszy od drugiej części szczególnie od strony fabuły, która jest dla mnie najważniejsza.
P.S.2 Generalnie jednak do 50 zamierzam dobić bezwzglednie, głównie oczywiście ze względu na ... fabułę
Ostatnio edytowany przez Almor (2012-03-20 14:09:38)
Mikser aka Marek.
Ranga: zależy od rady.
Class: Trooper Commando 44 lvl Sith Juggernaut 21 lvl
On-line: do 19.02 praktyczne cały czas, po tej dacie głównie popołudniami.
Ostatnio edytowany przez Mikser (2012-02-14 08:42:10)